Bijuterii Murano Millefiori

As putea incepe cu: “Stiai ca?”… dar bijuteriile din sticla de Murano sunt renumite in intreaga lume! Colectia pe care o gasesti pe Argintarie.ro este semnata de designerul Alan K, cu care iti voi face cunostinta in curand.

Sticla de Murano si mai ales Murinele montate in aceste bijuterii sunt lucrate manual in atelierele venetiene exact ca acum 500 de ani. Din acest motiv bijuteriile nu sunt perfect identice, au diferente de nuanta si model floral care fac ca fiecare piesa sa fie unica si cu personalitate.

Imi aduc aminte acum ce a spus prima clienta (poate tu?!) care a cumparat un astfel de inel:

“e minunat inelul cu millefiori: e colorat, se potriveste cu mine, ma face speciala asa cum imi doream!”

Pe parcurs iti voi povesti cum se fabrica sticla de Murano si cum ajunge ea parte din bijuteriile pe care le gasesti in magazinul nostru.

Daca te intereseaza subiectul, ai mai multe informatii sau vrei sa stii anumite lucruri referitoare la sticla de Murano, despre care noua nu ne trece prin cap sa scriem, asteptam cu interes comentariile tale.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

4 Responses to “Bijuterii Murano Millefiori”

  1. seba says:

    Astept cu nerabdare postul urmator

  2. Un client fidel says:

    Am vizitat magazinul inca de la deschidere si am vazut multe bijuterii din sticla de murano foarte deosebite. Mi-am dorit sa stiu un pic mai mult despre aceste bijuterii si iata ca dorinta mi-a fost indeplinita cu ajutorul articolelor voastre. Am cumparat cateva bijuterii cu sticla de murano si sunt foarte multumita de calitatea lor. Sunteti cei mai buni!

  3. Magda Sava says:

    Colectia aceasta de bijuterii din sticla de murano imi aduce aminte de serialul de desene animate preferat, “Lidia si floarea cu 7 culori”, asa ca nu m-am putut abtine sa nu imi fac cadou un pandantiv cu sticla de murano model millefiori :)

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro