Wishlist cu cadouri de Craciun

Mosul are cu siguranta adresa de email, are un laptop, Blitzen se ocupa de bunul mers al internetului, iar Rudolf se asigura ca mailurile sunt citite astfel incat sa nu ramana nici o dorinta neimplinita.
Cum asa?! Astazi, scrisorile catre Mos Craciun poarta numele de WISHLIST…

Da, si pe Argintarie.ro poti sa ii scrii Mosului! La fiecare bijuterie din argint, ai optiunea “Adauga la Wishlist!”

Iti faci un wishlist cu bijuteriile din argint care iti plac si il trimiti pe email catre cei mai apropiati prieteni. Pot face si ei la fel!  Nici tie nu-ti este usor sa ghicesti ce cadouri de Craciun si-ar dori cei dragi, asa ca orice sugestie este bine venita! Poti sa faci publica lista ta de dorinte (wishlistul creat) pe forumurile unde socializezi sau chiar pe blog… unde s-ar mai putea ascunde un Mos’?! 

Acum ai aflat cum poti face ca anul acesta sa vezi bijuterii din argint stralucind sub bradutul de Craciun! 

Daca nu te-ai prins inca, in articolul urmator iti voi explica amanuntit cum sa-ti faci un wishlist cu cadouri de Craciun.

Mult spor!

Tags: , , , , , , , ,

2 Responses to “Wishlist cu cadouri de Craciun”

  1. wilma33 says:

    pot sa folosesc ce ati scris voi aici ca sa imi fac un wishlist cu cadouri de Paste?

  2. Arg-admin says:

    bineinteles :) acelasi procedeu este indiferent de ocazie, oricand iti doresti bijuterii …te asteptam cu sugestii pentru cadouri de Paste si in categoria din magazin cu acelasi nume.

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro