Bijuterii de lux – Inel din argint cu figurina leu

Un designer plin de imaginatie, Alan K., lucreaza cu cele mai fine materiale si linii de o suplete uimitoare pentru a creea bijuterii din argint de lux. Inelul de cocktail cu leu este o bijuterie care reuseste sa arate avangardist si regal in acelasi timp.

Priveste-l indeaproape! Baza din rasina neagra cu finisaj si ondulari de matase este soclul care pune in evidenta leul din argint.  Detaliile figurinei sunt fantastice, de la liniile coamei pana la coada artistic ondulata.  Ca o nota feminina suplimentara, ochii din pietre semipretioase Cubic Zirconia sunt o surpriza neasteptata (pietrele fiind cristale de CZ roz, de 0.25 carate, de cea mai buna calitate.)  Semnatura designerului este marcata in interior, pe veriga. 

Pune-ti pe deget  inelul din argint cu figurina leu ori de cate ori iti doresti o imagine stilata. 
Inedit: poarta inelul cu leu si ca pandantiv, daca nu vrei sa te desparti de el nici la birou!

Materiale folosite la crearea acestei bijuterii:
Argint Sterling .925 placat cu rhodium,
Rasina neagra, rezistenta la socuri si zgarieturi,
Pietre semipretioase Cubic Zirconia de 0.25 carate,  calitatea A slefuite multifatetat

Tags: , , , , , , , , , , , ,

3 Responses to “Bijuterii de lux – Inel din argint cu figurina leu”

  1. Ema says:

    superb modelul sau poate “spectaculos” este cel mai bine spus. poate ar trebui sa accentuati mai mult faptul ca aceste bijuterii sunt placate cu rhodium. pentru mine, acest lucru le face comparabile cu cele din aur alb.

  2. Lorena says:

    Din cauza acestui articol nu o sa mai am liniste… mult prea frumos “is a masterpiece” ! Astept cu nerabdare sa aduceti si numarul meu la acest minunat inel cu leu.

  3. Simina_Symy says:

    Inel din argint cu figurina leu – punct ochit punct lovit :) , chiar asta am cautat si v-am gasit pe voi. Inelul este absolut demential si il port cu mare placere.

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro