Bijuterii la reducere… pana pe 8 Martie

Sarbatorim primavara impreuna cu tine, asa ca am ales ca sezonul reducerilor sa se desfasoare incepand cu sarbatorile dragostei, Valentine’s Day si Dragobete. Nu am uitat martisorul de 1 Martie si cadourile de Ziua Femeii. Mai ai timp pana pe 8 Martie inclusiv sa iti cumperi cu reduceri de pana la 25% bijuteria preferata.

Am selectat bijuterii din argint dintre cele mai frumoase, potrivite ca martisoare sau pentru a le oferi cadou unei doamne speciale din viata ta… Sa nu uitam ca ne bat la usa sarbatorile lunii aprilie: de Florii sunt poate cei mai multi sarbatoriti ai anului, de Paste trebuie sa te innoiesti, de Sf. Gheorghe e din nou mare sarbatoare… ce-ar fi sa ne pregatim?!
cercei din argintinele din argintinele din argintbratari din argint

inele din argintcercei din argintbratari din argintcercei din argint

La comenzi de peste 100 RON si la toate comenzile de cadouri personalizate prin gravura, ai, in plus, livrare gratuita in reteaua Fan Courier.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses to “Bijuterii la reducere… pana pe 8 Martie”

  1. anutza says:

    Frumos articol! De 8 Martie este chiar momentul sa le dati idei de cadouri bijuterii ;) oricum cred ca atunci cand un barbat face o surpriza inspirata din blogul vostru, EA va fi cu siguranta foarte impresionata. Ceva idei de Paste?

  2. Arg-admin says:

    Of course :) Iata aici primele idei de bijuterii cadouri de Paste!

  3. Pizza la domiciliu says:

    Un scriitor bun se cunoaste de departe. Tot asa!

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro