Bijuterii cu perle in luna Iunie

Bijuterii cu perle – este raspunsul la intrebarea Care sunt cele mai inspirate alegeri de cadouri pentru cei nascuti in luna Iunie si pentru aniversari ale casatoriei la 3 si 30 de ani? Alexandritul si piatra lunii sunt si ele pietre semipretioase ale celor in zodiile Rac sau Gemeni, in general oameni sensibili, temperamentali, comici, vorbareti si prietenosi.   Perlele sunt considerate pietre nationale in India, Franta si Filipine.

Simbolistica fermecatoarelor perle este extrem de vasta:

Grecii credeau ca perlele aduc fericire in casnicie, iar pentru a-si dovedi dragostea in fata Cleopatrei, Marc Antoniu a dizolvat o perla in vin si a baut-o. Zeita frumusetii, Afrodita, s-a nascut dintr-o perla marina. In multe culturi perla semnifica viata si puterea de a renaste, iar traditia iudeo-crestina o vede ca simbol al armoniei si puritatii.
In India, femeile purtau bijuterii cu perle pentru a le aduce mai mult noroc in dragoste si fertilitate.
La Roma perlele erau considerate nobile, simboluri ale puterii, intelepciunii si fericirii.
In Orient, din India pana in Japonia cautarea unei perle reprezenta o confruntare cu fortele raului.

Te invitam sa admiri si sa alegi minunate bijuterii cu perle din magazinul nostru.

bratara din argint cu perleinel din argint cu perlacolier din argint cu perlepandantiv argint cu perla

Tags: , , , , , , , , , , , ,

5 Responses to “Bijuterii cu perle in luna Iunie”

 1. moi says:

  imi plac articolele in care vorbiti despre ce semnificau in vechile culturi anumite bijuterii

 2. nia says:

  intotdeauna mi-a placut sa port bijuterii cu perle nu doar pentru ca “dau bine” ci si pentru ca ascund atat de multe simboluri si istorie

 3. Erika says:

  Bijuterii cu perle am primit si anul acesta de ziua mea, sunt preferatele mele. Imi plac foarte mult colierele de perle simple fara monturi extravagante sau prea luxoase. La cat mai multe articole bune!

 4. Zoe Damian says:

  Perlele si diamantele cele mai bune prietene ale unei doamne! :) Va admir foarte mult pentru blog si pentru minunatele bijuterii pe care le aveti!

 5. Lavinia Spiru says:

  Ma bucur foarte mult ca v-am gasit, sunt o mare iubitoare de bijuterii si bijuterii cu perle in special, iar articolele voastre sunt minunate. M-am gandit pentru cadouri de Craciun sa ma ajutati cu mai multe placute (id -tag) si pandantive personalizate prin gravura. Numai bine!

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro