Cadoul de Craciun personalizat dupa o idee Argintarie.ro -03

Port card personalizat – un cadou deosebit, elegant si, poate in primul rand, util. Poti oferi acest port card placat cu argint unei femei speciale din viata ta, dar si unui barbat cu stil.

Idee Argintarie.ro

Personalizeaza port cardul fata/verso astfel incat pe fata sa imortalizezi o imagine sau poza care pentru destinatarul cadoului reprezinta ceva aparte (chipul unei persoane dragi, logo-ul firmei abia infiintate, …) pe jumatate din suprafata, pe cealalta jumatate regasindu-se urarea ta speciala de Craciun. Pe verso, poti opta pentru un fundal plin cu stelute sau fulgi de nea care sa incadreze in centru cateva versuri dintr-un colind. Iata si imagini:

port card cadou personalizatstelute Craciun“Bucuriile vin din lucruri marunte, linistea vine din credinta si fapte.
Caldura sarbatorilor vine din sufletele noastre…
La multi ani!”

Comanda AZI un cadou inspirat din ideea noastra si beneficiezi de un discount de 10% la totalul comenzii tale folosind codul CADOU10REDUCERE.

Afla mai multe detalii despre campania “De Craciun, cadouri personalizate inspirate de la Argintarie.ro”

Tags: , , , , , , , ,

One Response to “Cadoul de Craciun personalizat dupa o idee Argintarie.ro -03”

  1. Silvia S. says:

    Un cadou personalizat minunat pentru sotul meu :) .

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro