Cadoul de Craciun personalizat dupa o idee Argintarie.ro -14

port card cadouPort Card Deluxe – un accesoriu pe care orice …Mos Craciun… il poate oferi personalizat prin gravura. Aceste accesorii deosebite sunt placate cu argint, au un design clasic foarte modern si sunt lustruite manual, avand un luciu de oglinda. In interiorul frumos captusit pot fi pastrate carduri de credit si carti de vizita in compartimente diferite.

Idee Argintarie.ro :

Fotogravura se preteaza la port card-ul Deluxe, atat pe fata cat si pe verso. Pentru ca acest cadou poate fi util si purtat intregul an, iti recomandam sa alegi pe fata o personalizare clasica: o fotografie calda, de familie si sa alaturi o urare de La multi ani! cu semnatura sau initialele tale. I-l daruiesti cu ocazia Sarbatorilor de iarna, asa ca poti alege pentru verso un om de zapada care sa spuna… un mic colind :)

port card cadouri personalizateom de zapadainterior port card“Si-acum te las, fii sanatos
Si vesel de Craciun,
Dar nu uita, cat esti voios
Romane sa fiï bun!

25 Decembrie 2011″

Comanda AZI un cadou inspirat din ideea noastra si beneficiezi de un discount de 15% la totalul comenzii tale folosind codul OM15ZAPADA.

Afla mai multe detalii despre campania “De Craciun, cadouri personalizate inspirate de la Argintarie.ro”

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro