Bijuterii cu pietre semipretioase – zodia Taur

Nativii zodiei Taur isi sarbatoresc ziua de nastere in perioada 21 aprilie – 21 mai.

Taurul este o zodie de pamant, guvernata de planeta VENUS. Caracteristicile nativilor taur sunt: senzualitatea, talentele artistice, sociabilitatea, gustul pentru frumos, atractia fizica, dar si gelozia ..

Pietrele pretioase si semipretioase caracteristice zodiei taur sunt: agat, aventurin, calcedonie, ametist, coral rosu, citrin, chihlimbar, jad, jasp rosu, rodonit, safir, smarald, zircon, turcoaz, diamant, lapis lazuli, selenit, cuart roz, carneol… Se recomanda in general pietrele pastel (vernil, roz)… iar ca¬† talisman norocos: Diamantul si Safirul.

Safir – una dintre cele mai iubite pietre semipretioase din lume, se crede a fi o piatra magica ce ajuta la implinirea dorintelor, protejand de ura celor din jur si de vraji.

Bijuterii cu safir:

Agat – piatra a longevitatii si fidelitatii in casnicie, echilibreaza energiile yin-yang, stimuleaza curajul si creativitatea, bijuteriile din agat avand un rol curativ.

Bijuterii cu agat:

Daca inca nu te-ai hotarat, te invit sa vezi mai multe bijuterii cu pietre semipretioase pentru zodia taur.

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro