Inelele mari din argint sunt inele pe stilul tau

Cele mai noi modele de inele mari din argint sunt usor de potrivit stilului tau. In acest articol vei vedea cateva inele mari spectaculoase pe care le poti asorta atunci cand te imbraci stil office, casual sau elegant. Alegi inele mari din argint cu pietre semipretioase sau inele mari cu sticla de Murano si cu putina imaginatie le asortezi pentru a obtine un look modern de invidiat.

Inele mari din argint cu sticla de Murano

Despre cateva inele mari cu sticla de Murano ti-am povestit si aici, dar trebuie sa iti mai spun ca ele sunt modele de inele cu totul deosebite. Designerul Alan K. isi pune semnatura pe aceste inele din argint pe care le-a creat inspirandu-se din natura si folosind materiale de calitate superioara: argint Sterling 925 placat cu rhodium cu aspect de aur alb, sticla de Murano autentica si rasini colorate rezistente la socuri si zgarieturi.

Pentru cele mai exclusiviste gusturi si pentru orice stil, inelele mari din argint cu sticla de Murano vor scoate din anonimat orice tinuta. Combinand inele cu alte bijuterii Murano, poti obtine seturi de bijuterii speciale care te pot insoti la multe ocazii.

inel fluture mare Muranoinel din argint cu Murano bleuInel din argint Murano rotundinel argint cu Murano oval

Inele mari cu pietre semipretioase

Intotdeauna mi-a placut sa port inele mari cu pietre semipretioase la tinute de seara, dar ele se preteaza extrem de bine si la tinute office de zi. Inelele mari dintr-o singura piatra, cum este acest inel din agat alb au ceva atat de special, incat nu le poti rezista: sunt naturale, sunt de efect si sunt MARI. Pentru un look foarte chic poti alege inele mari cu pietre semipretioase imitand diamantele. Pentru frumusetea lor si spectacolul pe care il ofera iesind in evidenta atat de elegant, foarte multe inele mari din argint sunt perfecte ca inele de logodna.

inel mare cu piatra semipretioasaInel din argint cu piatra mare inimainele mari cu pietre semipretioaseinel din piatra semipretioasa agat

Inele mari pentru stilul office

Pentru stilul office iti am oprit la final cateva modele de inele mari din argint care iti vor consolida imaginea si iti vor oferi un rasfat doar al tau chiar si la locul de munca.

inele mari din argintinel Muranoinel Murano pe manainel argint cu Murano patrat

Poarta inele mari din argint de la Argintarie.ro Ele iti vor oferi nu doar un look aparte indiferent de stilul abordat, ci si buna dispozitie si incredere in tine pentru ca esti… deosebita.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro