Seturi argint pentru ocazii speciale

Cele mai frumoase seturi din argint le intalnesti la ocazii speciale, la nunta sau in club, la balul bobocilor sau la banchet. Este impresionant cum seturile din argint satisfac atat de multe gusturi si se pliaza pe stilul fiecareia dintre noi.

Sa porti pandantive din argint este sic, sa ai o pereche de cercei care iti evidentiaza trasaturile frumoase ale fetei este dorinta oricarei femei, sa te bucuri de un spectacol cand privesti inelul de pe deget este normal si necesar … sa alegi seturi de bijuterii din argint pentru ocazii speciale este o adevarata arta. Un set din argint poate fi format din pandantiv si cercei, inel si cercei, colier si cercei sau orice alte combinatii de bijuterii.

Seturi argint cu pietre

In special seara, seturile din argint cu pietre pretioase si semipretioase creaza un spectacol sublim si intregesc imaginea eleganta si foarte sexy pe care ti-o doresti. Multe vedete de la Hollywood dau valoare imaginii lor purtand seturi cu pietre pretioase. Pe Argintarie.ro poti alege seturi de bijuterii cu rubine, cu granate, cu onix sau alte pietre pentru a te simti ca o vedeta.

seturi argintseturi argint cu pietreinel din set cu onixPandantiv din set cu onix

Seturi argint cu Murano

Sticla de Murano nu poate fi trecuta cu vederea nici in ce priveste seturile de bijuterii cu sticla de Murano. Poarta seturi din argint cu Murano la ocazii speciale daca iti doresti sa te distingi din multime. La o cina cu parteneri de afaceri, la o nunta sau la un restaurant pretentios, vei fi remarcata din prima clipa daca ai ales ca accesorii seturi din argint cu Murano.

inel din seturi argint cu Muranocercei din seturi argint cu muranoinel murano din set bijuteriicercei din seturi argint

Seturi argint cu perle

Cu siguranta apreciezi frumusetea si rafinamentul bijuteriilor cu perle. Seturile din argint cu perle sunt o definitie a elegantei si la ocazii speciale nu lipsesc de pe podium. Ca o expresie a perfectiunii, seturile cu perle iti pot oferi acele picaturi de magie pentru o seara perfecta. Cand te pregatesti pentru nunta sau o seara romantica impreuna cu iubitul tau, bijuteriile cu perle se numara printre accesoriile must-have.

colier din set bijuterii cu perlecercei din set bijuterii cu perlecercei din set argint

Nu uita seturile de bijuterii din argint acasa atunci cand pleci intr-o calatorie de afaceri sau in vacanta. La ocazii speciale ele sunt parteneri de incredere oricand cauti sa te simti frumoasa. Vezi cu un click cele mai frumoase seturi din argint cu pietre, perle sau sticla de Murano.
Tu ce seturi din argint ai in caseta de bijuterii?

Tags:

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro