Cercei cu pietre pretioase

Cerceii cu pietre pretioase sunt alegerea perfecta pentru a da mai mult stil tinutei tale. Pietrele pretioase sunt cunoscute sub acest nume tocmai pentru ca sunt rare, unice si deosebite, fiecare dintre ele avand o frumusete si o semnificatie aparte. Oricand vei vrea sa oferi chipului tau un strop pretios de eleganta, subliniaza-i trasaturile cu ajutorul unor cercei cu pietre pretioase.

cercei cu pietre pretioasecercei pietre pretioasecercei cu pietre pretioase rubinecercei argint cu pietre pretioase

Pietre pretioase smaralde

Smaraldele sunt considerate a fi pietre pretioase ale echilibrului si sperantei vesnice. Daca ne gandim ca verdele este culoarea vietii, a renasterii, intelegem de ce cerceii cu pietre pretioase smaralde aduc un aer de tinerete, dar si de putere. In Egiptul Antic, aceste pietre sunt vazute ca simbol al tineretii eterne. Regina Cleopatra aprecia calitatile acestor pietre pretioase si purta in special bijuterii cu smaralde.

Pietre pretioase safire

In topul preferintelor doamnelor din intreaga lume sunt si astazi cerceii cu pietre pretioase safire. Bijuteriile din argint cu safire au o nuanta de mister, egiptenii crezand ca aceste pietre controleaza stelele. Albastrul de safir este considerat divin, aceste pietre pretioase fiind un simbol al dreptatii si al puritatii. Safirul mai este cunoscut si sub numele de “piatra destinului”. O pereche de cercei lungi cu safire te va face sa stralucesti in serile de vara si nu numai. Uneori, vei regasi minunatele safire si in bratari sau cercei cu perle. Combinatia safire – perle este foarte moderna si din ce in ce mai populara pentru aspectul inedit pe care il da contrastul celor doua pietre in aceeasi bijuterie de argint.

Pietre pretioase rubine

Daca iti doresti insa o “piatra a dragostei” si ai o pasiune pentru rosul rubinelor, poti alege dintre cerceii din argint cu pietre pretioase rubine. Rubinul, considerat cea mai “puternica” piatra din univers, este un simbol al energiei vitale, dar si al curajului si al pasiunii. Oferiti cadou, cerceii cu rubine semnifica iubirea si prietenia.

Pietre pretioase granate

Despre granate, se stiu mai putine lucruri, insa si acestea sunt considerate pietre pretioase. Pentru a adauga chiar mai multa magie tinutei tale, alege sa porti cercei cu pietre pretioase granate (vezi aici). Aceste pietre au o proprietate rar intalnita, numita fotocroism, care le permite sa-si schimbe culoarea in functie de cantitatea de lumina la care sunt expuse, asa ca bijuteriile din argint cu granate vor arata fermecator in orice moment al zilei.

cercei cu pietre pretioase smaraldecerceiset bijuterii cu pietre pretioasebijuterii pietre pretioase

Ti-e greu sa alegi intre atatea modele de cercei cu pietre pretioase, fiecare pereche fiind speciala in felul ei? Daca ai o culoare preferata, poate iti va fi mai usor sa te hotarasti cautand online printre bijuteriile de pe argintarie… insa cu cat stii mai mult despre pietre pretioase cu atat iti vei da seama mai bine care dintre ele te defineste.

Tags: ,

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro