3 inele pentru femei speciale din viata ta

Inelele pentru femei sunt probabil cadourile preferate de acestea in materie de bijuterii. Vrei sa le oferi inele cu o ocazie speciala sau vrei ca pur si simplu sa le amintesti cat de mult le iubesti si le apreciezi? Pentru o femeie care iubeste bijuteriile stralucitoare, alege inele cu pietre Cubic Zirconia, minunatele replici ale diamantelor. Inelele cu pietre pretioase si semipretioase se vor potrivi unor iubitoare de bijuterii rafinate, mereu in voga si cu ochii pe ultimele aparitii. O femeie deosebita si la zi cu ultimele trenduri poarta cu placere inele Murano in culori pline de viata. Tu ce fel de femeie esti? sau… ce femeie iubesti?

1. Inele cu CZ

Sunt in trend inelele cu pietre Cubic Zirconia cat mai mari sau colorate, asa ca ai numeroase variante din care sa alegi. De preferat ar fi sa afli ce marime trebuie sa aiba inelul si ce culoare i-ar placea sau i s-ar potrivi cel mai bine iubitei tale ;) (vezi aici topul inelelor de logodna de anul acesta). Pont: tocmai ti-am dat cateva idei de inele de logodna cu CZ pentru iubita ta.

inele femeiinele de logodna femeiinele din argintinele pentru femei

2. Inele cu pietre pretioase si semipretioase

O idee buna sunt si inelele pentru femei cu pietre pretioase sau semipretioase, fie ca vorbim despre inelele din argint cu pietre rubine sau despre un inel deosebit cu onix, in care contrastul alb-negru evidentiaza frumusetea femeii ce il poarta. Inelele cu ametist sunt de cativa ani in topul preferintelor feminine pentru aspectul lor delicat, extrem de usor de asortat.

inele femei cu ametistinele ametistinele CZinele femei cu pietre semipretioase

3. Inele Murano pentru femei

Femeile au adesea nevoia de a face o schimbare… o schimbare in atitudine, in stil, in garderoba sau… in caseta de bijuterii. Bijuteriile de Murano sunt bijuterii din argint de lux, cu totul aparte, semnate de designer. O femeie care are incredere in fortele proprii va sti cel mai bine sa poarte superbele inele Murano. O femeie careia ii porti cele mai nobile sentimente merita sa o surprinzi macar o data cu un inel Murano. Este unul dintre cele mai deosebite inele pentru femei, ce imbina arta fabricarii sticlei de Murano cu simbolismul formelor variate in care se regasesc.

Daca inca nu stii ce sa-i oferi celei dragi, te asteptam pe argintarie ca sa alegi din numeroasele modele. Sigur vei gasi cadoul potrivit pentru ea.

Tags:

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro