Trend de toamna: un accesoriu par inedit

accesoriu parA venit iarasi toamna…si e momentul sa-ti asortezi tinuta in culorile sezonului cu un accesoriu de par inedit. De obicei lasam la urma accesoriile de par, insa trebuie sa stii ca pot face minuni. Indiferent de sezon, accesoriile de par sunt cele care ne pot completa stilul intr-un mod deosebit si fara prea mult efort. Trebuie doar sa gasesti ceva care sa se potriveasca si vei vedea diferenta. In fiecare zi, accesoriile de par pot fi cele care te fac sa te distingi in multime.

In toamna-iarna 2013 se pare ca marii designeri incearca sa readuca femeia in centrul atentiei, concentrandu-se mai ales pe eleganta si romantism. Motivele florale sunt si ele din nou la moda, asa ca ne-am gandit la un accesoriu de par care ar fi perfect pentru a-ti completa outfit-ul astfel incat sa respecti tendintele sezonului fara a fi nevoie sa-ti inlocuiesti intreaga garderoba. Este vorba despre un accesoriu de par unic, in forma de floare, usor de prins in par. In plus, se asorteaza perfect cu mai multe tinute, de la cele de zi cu zi la tinutele elegante, de seara.

In ceea ce priveste culorile, n-ai de ce sa-ti faci griji: este un accesoriu de par in doua culori simple, dar de efect: galben-orange si maro. Tot marii designeri ne atrag atentia ca se poarta nonculorile: tinutele uni, alb sau negru confera eleganta, iar daca vrei sa adaugi o pata de culoare, poti folosi acest accesoriu de par floral.

Pe langa toate acestea, floarea a fost dintotdeauna un simbol al feminitatii, reprezentand frumusetea, gratia, delicatetea, senzualitatea. Asadar, daca alegi un astfel de accesoriu de par cu siguranta vei fi apreciata asa cum meriti. Daca mentionam si ca este printre cele mai deosebite accesorii de par handmade, fiind realizat din piele naturala si lemn, nu mai ramane decat sa te convingi singura (vezi aici si alte accesorii handmade deosebite).

Tags: ,

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro