Trend 2014 in bijuterii

La inceput de 2014 nu avea cum sa lipseasca de pe blog un articol pe aceasta tema, un articol care sa iti spuna ce bijuterii si accesorii se vor purta in noul an. Se spune ca trend-ul il fac creatorii de moda, covorul rosu si viata reala. (Englezii spun cei trei R: runway, red carpet, real life.)

Trend 2014 in bijuterii cu rubine

Bijuteriile cu rubine sunt cele mai la moda in 2014. Culoarea lor, acel rosu purpuriu ce aminteste de frumoasele culori ale orhideelor este oficial culoarea anului 2014. Seturi de bijuterii din argint cu rubine iti vor oferi acea stare de spirit pozitiva, plina de viata si iubire.

Se poarta bijuterii orange

Orange se potriveste perfect cu albastrul atat de vizibil pe podiumurile de moda in 2013. Pentru 2014, bijuteriile in nuante de albastru raman in trend, iar cele orange vin in completarea unor tinute cu adevarat speciale.

Idee: alege bijuterii cu chihlimbar pentru ca aceste pietre semipretioase in nuante orange vor fi mereu apreciate pentru frumusetea si povestile pe care le au de spus.

bijuterii chihlimbarbijuterii orangetrend 2014cercei argint cu chihlimbar

Bijuterii minimaliste si jocuri geometrice

Cercei din argint cu inchidere tip surub cu design fin, neostentativi sunt exemple de bijuterii minimaliste ideale pentru completarea oricarui outfit in 2014. Formele geometrice cat mai clare, cu efecte deosebite, suprapuse (sau nu) vor fi printre modelele cele mai intalnite in acest an in bijuterii. Pietrele semipretioase evidentiate cu ajutorul unor monturi din argint patrate, dreptunghiulare, ovale sau de orice forma clara se vor gasi din plin in bijuterii si accesorii.

Bratari

Evident! Bratarile sunt bijuteriile care iti vor lua ochii in 2014 indiferent de sezon. Se poarta o varietate atat de mare de bratari, incat este imposibil sa rezisti la culorile si modelele irezistibile. Fie ca alegi bratari din argint cu perle, bratari de piele, bratari handmade cu pietre semipretioase sau modele mai exclusiviste, semnate de designer nu ai cum sa rezisti in fata acestor accesorii.

bratari argintbratari handmadebijuterii si accesoriitrend bijuterii

In 2014 …

Scrisesem initial 2104 in loc de 2014, ce ai fi zis de aceasta eroare… mie mi-a dat deja o idee pentru un articol viitor… Surpriza!

…o sa fii in trend cu bijuterii si accesorii de aici.

La multi ani 2014!

Sursa articolului: http://www.jckonline.com/blogs/style-360/2014/01/10/12-jewelry-trends-2014-radiant-orchid

Tags: ,

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro