Cum alegi cutiuta de bijuterii?

Poate nu te-ai gandit niciodata la asta, dar cutiuta de bijuterii este acel accesoriu care nu poate lipsi din cadoul special pe care ea il va pastra toata viata.

Oamenii poarta bijuterii din cele mai vechi timpuri, iar cutiutele de bijuterii sunt extrem de necesare, ele oferind acele conditii ideale pentru a pastra tot felul de accesorii. Unele sunt pastrate si daruite din generatie in generatie, astfel capatand o mare valoare sentimentala. De aceea, trebuie sa fii foarte atent atunci cand cumperi cutiuta de bijuterii.

Cutiuta de bijuterii in stil clasic – elegant

In primul rand, trebuie sa stii ce stil i s-ar potrivi mai bine celei careia vrei sa o daruiesti. Astazi exista numeroase modele si culori de cutiute de bijuterii. Astfel, ai de ales intre cutiutele simple si elegante din catifea, patrate, intr-o singura culoare, rosii sau negre. Pentru bijuteriile in stil clasic – elegant cutiutele din catifea sunt cea mai buna alegere. In plus, ele vor oferi cadoului tau un aspect cu totul deosebit. Bijuteriile cu perle de exemplu arata minunat in contrast cu acea impecabila catifea burgundy.

cutiute bijuteriicutiuta bijuteriicutiuta brataracutiute bratari

Cutiuta Venetia pentru bijuterii in stil casual – elegant

Cutiutele Venezia, rosii cu model floral negru sunt excelente pentru bijuterii in stil casual-elegant. Daca esti in cautarea unor cutiute de bijuterii pentru coliere sau o bratari, ar fi bine sa te orientezi catre cele lungi, fie ca sunt simple din catifea rosie sau albastra, sau cu model de tip Venezia. Nu uita de cutiuta de bijuterii! Ea vorbeste destinatarei cadoului tau despre grija, respectul si manierele tale. Ceva mai jucausa este cutiuta de bijuterii colorata in forma de hexagon, pe care o poti folosi si pentru bijuteriile pentru copii. Tot pentru cei mici sau pentru o ocazie speciala este ideala si cutiuta de bijuterii din catifea maronie in forma de ursulet.

cutiuta bijuterii urscutiuta bijuterii inelcutiuta bijuterii brataracutiuta bijuterii copii

Inimioare si trandafiri pentru bijuterii in stil romantic

Cutiutele rosii in forma de inimioara sau de trandafir sunt ideale pentru a-i darui iubitei inelul de logodna, dar si pentru alte inele sau cercei.

cutiuta inel logodnacutiuta din catifea pentru bijuteriicutiuta trandafir pentru bijuteriicutiuta bijuterii catifea albastra

Casete de bijuterii pentru toate accesoriile

Pentru femeia deosebita de langa tine poti alege de asemenea o caseta de bijuterii in care sa-si pastreze toate accesoriile pe care urmeaza sa i le daruiesti sau pe care i le-ai oferit deja… Si aici ai mai multe optiuni, in functie de ceea ce crezi ca i s-ar potrivi cel mai bine. Ai de ales intre cele elegante din imitatie din piele de crocodil sau de sarpe, cele ecologice sau cele vintage.

caseta bijuteriicaseta bijuterii personalizatacaseta vintage pentru bijuteriicasete de bijuterii

O caseta personalizata – cadou pentru EA

Pe www.argintarie.ro orice caseta vei alege, o poti personaliza atasandu-i o placuta gravata cu mesajul tau. Cadoul pentru EA capata o personalitate aparte cand caseta de bijuterii in forma de inimioara va fi gravata cu mesajul tau special.

 

Tags: ,

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro