Bratari cu charm pentru copilul tau

Se apropie 1 iunie si nu stii ce cadou sa-i faci copilului tau? Ce spui de bratarile cu charm? Acestea sunt, intr-un cuvant, fermecatoare, iar fetita ta va fi fascinata sa poarte mereu o bijuterie atat de deosebita, care este considerata de asemenea si aducatoare de noroc.

Bratarile cu charm – istoria

Bratarile cu charm nu au fost intotdeauna purtate doar ca bijuterii “in trend”. In vremurile de demult, oamenii le purtau pentru a alunga spiritele rele, pentru a ii proteja in timpul bataliilor si pentru a le aduce noroc – iata de ce pana in ziua de azi se spune ca bratarile cu charm sunt purtatoare de noroc! Ele au devenit si un simbol al modei atunci cand regina Victoria a inceput sa le poarte in anii 1800, iar cei din clasa nobilimii europene au copiat-o.

bratara charm personalizatabratara charmbratara charm elefantbratara ametist cu charm

Semnificatia charm-ului

Ei bine, trebuie sa stii ca charmul bratarii nu este acolo doar pentru aspectul placut sau pentru a fi la moda – fiecare are de fapt o semnificatie aparte! De exemplu, un charm cu inimioara simbolizeaza o viata plina de iubire – ce iti poti dori mai mult pentru copilul tau? In plus, astazi poti personaliza bratara cu charm cu un mesaj de la tine, pentru copilul caruia o vei darui.

De asemenea, poti alege bratarile cu charm elefant. Acesta este simbolul norocului in foarte multe culturi, inclusiv in cele moderne. Veneratia acestui animal provine din India si Asia de sud-est, mai ales din religia hindusa. Zeul hindus, Ganesha, este zeul intelepciunii si al succesului, “cel care indeparteaza obstacolele”, fiind reprezentat de un om cu un cap de elefant. O legatura poate mai putin obisnuita exista intre elefanti si nori. Elefantii au fost considerati si simbol al norilor, oamenii crezand chiar ca aceste animale ii creeaza. Fiind mari, gri si cu o miscare inceata, probabil acest lucru i-a facut pe oameni sa ajunga la o astfel de conexiune. De foarte mult timp, simbolul elefantului a fost purtat ca si charm. Datorita legaturilor puternice care exista intre membri familiilor de elefanti, se spune ca acest charm creste dragostea si respectul in cadrul familiei celui care il poarta, crezandu-se ca au rolul de a restabili idealurile de familie.

Tu ce bratari cu charm alegi pentru copilul tau? Te invitam pe Argintarie.ro pentru a gasi ceea ce iti doresti.

Tags:

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro