NOU: Verighete de argint inscriptionate GRATUIT

Verighetele de argint ti le oferim acum cu inscriptionare GRATUITA. Pe interiorul verighetelor din argint putem grava pentru tine un nume, o data sau un scurt mesaj de dragoste, asa cum poti vedea si in urmatorul VIDEO:

Un sfert de secol de iubire

La aniversarea a 25 de ani de casnicie verighetele din argint sunt o traditie fara de care nunta de argint ar ramane lipsita de simbolul dragostei eterne. Incarcate de semnificatii, frumoasele verighete din argint, acele cercuri fara inceput si fara sfarsit, sunt poate in primul rand simbol al eternitatii, al iubirii fara margini. Personalizarea prin gravura cu numele celor doi casatoriti de un sfert de secol va aduce un plus de farmec acestei zile deosebite din viata lor.

Idee: Ofera verighete din argint inscriptionate daca esti nasul / nasa unui cuplu ce sarbatoreste 25 de ani de casatorie.

Cele mai noi modele de verighete din argint

Astazi, cele mai noi modele de verighete din argint sunt o optiune si pentru logodnici. Chiar daca ei vor trece prin multe impreuna pana la nunta de argint, isi marturisesc transmit primele declaratii de iubire cu ajutorul verighetelor inscriptionate cu nume, o data sau 2-3 cuvinte simbol. Bijuteriile din argint 925, iscusiti mesageri ai dragostei, sunt placate cu aur sau rhodium, avand aspect de aur alb. Tinerele cupluri isi vor gasi cuvintele inscriptionate pe verighete, transformandu-le astfel in mesaje personale ce razbesc si peste timp.

Idei de mesaje pe verighete din argint

Daca iti doresti sa inscriptionezi verighete din argint pentru voi doi si inca nu stii exact ce sa spui poti incerca sa te inspiri din urmatoarele idei de mesaje:

“Forever yours!”

“Te iubesc, suflete!”

“True love”

“till the end of time”

“Only you”

“Siempre”

“Amore mio”

“Je t’aime!”

“Te amo!”

“Seni seviyorum!”

Spune-i “Te iubesc!” intr-un fel aparte oferindu-i o bijuterie unica, fara varsta: verigheta din argint inscripritionata gratuit cu mesajul tau.

Personalizeaza acum o verigheta din argint

Tags: , ,

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro