Sarbatorim 5 ani cu 5 premii doar pentru tine

Argintarie.ro este magazinul tau online de bijuterii care si-a inceput povestea acum 5 ani. Doar pentru tine am incercat sa venim in mod constant cu modele de bijuterii irezistibile, cu informatii referitoare la ultimele trenduri si noutati despre moda si bijuterii.

5 premii personalizate doar pentru tine

Asa cum stii, cel mai recent proiect online al nostru este unul dedicat cadourilor personalizate. De aceea, in 2014 te premiem de ziua noastra cu 5 cadouri personale:

3 x sacosa Eco brodata cu mesajul tau

sacosa personalizatasacosa ecosacosa personalizatasacosa panza

1 x tricou Polo personalizat prin broderie

tricou personalizattricou personalizat cu pozacadouri personalizatetricouri personalizate

1 x rama foto gravata cu poza/mesajul tau

rama foto pentru personalizarerama foto personalizatapremii personalizaterama foto inscriptionata

Cum si cand poti fi castigator?

Orice comanda pe www.Argintarie.ro sau www.CadouriPersonale.ro onorata in perioada 25 septembrie – 19 noiembrie iti poate aduce un premiu personalizat doar pentru tine.

Premiile ti le oferim de ziua noastra, pe 20 Noiembrie 2014. In aceasta zi, prin tragere la sorti, se vor extrage 5 castigatori, clienti ai magazinelor noastre in perioada mai sus mentionata. Premiile vor fi acordate in limita stocurilor disponibile. Extragerea se va face cu ajutorul site-ului random.org

Castigatorii vor fi publicati pe blog, pe facebook si vor fi anuntati pe email sau telefonic. Ulterior, ei isi vor putea personaliza gratuit premiul.

5 ani doar pentru tine

Vrei sa vorbim despre bijuterii? Ok! Prima colectie de bijuterii pe care am adus-o in magazin a cuprins bijuterii din sticla autentica de Murano semnate de un designer recunoscut. Acesta a fost inceputul. Astazi, la doar 5 ani distanta vei gasi o varietate mult mai mare de bijuterii online. Vei gasi perle pentru mirese, pietre pretioase pentru ocazii speciale sau bijuterii handmade lucrate din imbinari inedite de materiale.

Ideea noastra a fost simpla: sa iti cream o experienta de cumparare cat mai convenabila si mai placuta si sa aducem online cele mai frumoase modele de bijuterii, sa fie simplu sa le cumperi si sa te indragostesti de ele de la prima vedere.

Stim ca gusturile nu se discuta insa in acelasi timp suntem convinsi ca frumusetea nu poate fi trecuta cu vederea sub orice forma ar aparea ea. O bijuterie speciala nu va fi nicicand uitata sau neobservata, asa ca te invitam sa vii din cand in cand pe Argintarie si sa vezi noile colectii de bijuterii.

La multi ani!

UPDATE 20 noiembrie: Vezi extragerea castigatorilor.

Tags:

Leave a Reply

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro