Te afli aici: Bijuterii din argint - Argintarie.ro Cum platesc

Cum platesc

La Argintarie.ro puteti plati in patru moduri. Alegeti-l pe cel mai convenabil dintre acestea:
- 1. Plata la livrare
- 2. Plata cu cardul bancar (Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro)
- 3. Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)
- 4. Plata cu puncte cadou


Plata la livrare

Comanda se achita reprezentantului firmei de curierat rapid la livrarea coletului. Este ceea ce se cheama si plata ramburs. Folosind aceasta metoda de plata nu puteti trimite un cadou altei persoane. Pentru cadouri bijuterii personalizate, plata se poate face cu card online sau prin transfer bancar. Odata personalizata, o bijuterie nu mai poate fi repusa in vanzare daca o comanda nu se ridica de la curier. Din acest motiv pentru comenzile de cadouri bijuterii personalizate nu este activata plata ramburs.
 
Plata cu cardul bancar prin PlatiOnline.ro (Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro)
 
Daca ati ales ca metoda de plata cardul bancar, atunci aceasta se va realiza prin intermediul PlatiOnline.ro si va fi necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.
Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit un sistem securizat, elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca si Argintarie.ro
 
Avantajele acestei metode de plata:
- plata este realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar
- comoditate si usurinta in procesul de comanda
- puteti trimite cadouri altei persoane (puteti face cadouri celor dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet)

Transfer bancar

Transferul bancar se refera de fapt la depunerea de numerar (efectuata chiar la ghiseul bancii) sau la InternetBanking (metoda usor de accesat din fata calculatorului, pe baza unui Token). Aceasta metoda de plata este preferata si de clientii cu personalitate juridica.
Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii pe email la  office@argintarie.ro.

Plata cu puncte cadou

Alegeti aceasta metoda de plata atunci cand doriti sa utilizati punctele cadou acumulate de la comenzile anterioare.
O comanda, se poate plati cu puncte integral sau partial. In cazul achitarii partiale cu puncte va trebui sa alegeti si o alta metoda de plata pentru a plati restul de comanda.
Te afli aici: Bijuterii din argint - Argintarie.ro Cum platesc

Copyright Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

I.I. Neagu Cornel Andrei este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 138917762595.
Solutionarea litigiilor si ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a II Neagu Andrei. din data de 1 iulie, si functioneaza dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro