Te afli aici: Bijuterii din argint - Argintarie.ro Despre noi - Argintarie.ro

Despre noi - Argintarie.ro

Argintarie.ro este magazinul online de bijuterii din argint unde veti gasi cele mai noi modele de inele, cercei, pandantive, lantisoare, coliere, bratari, brose si nu numai.
Bijuterii din argint cu sticla de Muranosi cu Murrine Millefiori lucrate manual in atelierele venetiene, toate poarta semnatura designerului Alan K.si sunt insotite de certificat de autenticitate de la producator.
Argintarie.ro esteprimul magazin online din Romania care ofera serviciul de personalizare prin gravura. Pandantive placuta, inimioare, port card-uri, butoni, brichete, oglinjoare, etc. pot fi personalizate si comandate in categoria Cadouri personalizate prin gravura. Portofoliul nostru de bijuterii personalizate este publicat pe blog.
Scopul nostru este de a oferi clientilor o experienta de cumparare cat mai placuta prin calitate, siguranta si eficienta. Serviciul de livrare "door-to-door" de care veti beneficia este rapid, sigur, ireprosabil si cel mai adesea gratuit! Am ales pentru dumneavoastra Fan Courier,cel mai bun curier rapid din Romania.
Aveti optiunea de a alege cadouri personalizate ideale sau cele mai expresive bijuterii din argint direct din fata calculatorului, iar stocul de produse este zilnic actualizat. Bijuteriile comandate vor ajunge la dumneavoastra intr-un ambalaj exterior antisoc oferit gratuit, insotite de garantia de conformitate, instructiuni de curatare si ingrijire pentru bijuterii din argint si ambalajul pe care l-ati ales.
Argintarie.ro este operat de S.C. Net Vision International SRL, CUI RO16400496, cu sediul in Constanta, Str. Farului nr.10, cont bancar RO63BTRL01401202714776XX, deschis la banca Transilvania Constanta, inregistrata la Oficiul Comertului cu nr. J13/6257/06.05.2004, Autorizatie ANPC pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase.

Va asteptam!
Te afli aici: Bijuterii din argint - Argintarie.ro Despre noi - Argintarie.ro

Copyright Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 15076.
Solutionarea litigiilor si ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si functioneaza dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro