Te afli aici: Bijuterii din argint - Argintarie.ro Despre noi - Argintarie.ro

Despre noi - Argintarie.ro

Argintarie.ro este magazinul online de bijuterii din argint unde veti gasi cele mai noi modele de inele, cercei, pandantive, lantisoare, coliere, bratari, brose si nu numai.
 
Bijuterii din argint cu sticla de Murano si cu Murrine Millefiori lucrate manual in atelierele venetiene, toate poarta semnatura designerului Alan K. si sunt insotite de certificat de autenticitate de la producator.
 
Argintarie.ro este primul magazin online din Romania care ofera serviciul de personalizare prin gravura. Pandantive placuta, inimioare, port card-uri, butoni, brichete, oglinjoare, etc. pot fi personalizate si comandate in categoria Cadouri personalizate prin gravura. Portofoliul nostru de bijuterii personalizate este publicat pe blog.
 
Scopul nostru este de a oferi clientilor o experienta de cumparare cat mai placuta prin calitate, siguranta si eficienta. Serviciul de livrare "door-to-door" de care veti beneficia este rapid, sigur, ireprosabil si cel mai adesea gratuit! Am ales pentru dumneavoastra Fan Courier, cel mai bun curier rapid din Romania. 
 
Aveti optiunea de a alege cadouri personalizate ideale sau cele mai expresive bijuterii din argint direct din fata calculatorului, iar stocul de produse este zilnic actualizat. Bijuteriile comandate vor ajunge la dumneavoastra intr-un ambalaj exterior antisoc oferit gratuit, insotite de garantia de conformitate, instructiuni de curatare si ingrijire pentru bijuterii din argint si ambalajul pe care l-ati ales.
 
Argintarie.ro este operat, incepand cu 1 iulie 2017, de I.I.  Neagu Cornel Andrei, CUI 34369291, cu sediul social in Constanta, Str. Soveja nr.68, cont bancar RO 69 BTRL RON CRT 0296472901, deschis la banca Transilvania Constanta, inregistrata la Oficiul Comertului cu nr. F13/458/2015, Autorizatie ANPC pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase.

Va asteptam!
 
Te afli aici: Bijuterii din argint - Argintarie.ro Despre noi - Argintarie.ro

Copyright Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

I.I. Neagu Cornel Andrei este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 138917762595.
Solutionarea litigiilor si ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a II Neagu Andrei. din data de 1 iulie, si functioneaza dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro