Te afli aici: Bijuterii din argint - Argintarie.ro Puncte cadou

Puncte cadou

Punctele cadou sunt modul nostru de a va asigura ca ne bucuram sa va avemdrept client si ca dorim sa avem o relatie de lunga durata. Astfel,va multumim ca ati ales Argintarie.ro pentru a comanda o bijuterie deosebita pentrucei dragi sau, de ce nu?,pentru propriul rasfat.

Cum adun puncte cadou?
La fiecare comanda, automat dupa finalizarea ei (deci dupa ce avem confirmarea platii) sau la foarte putin timp dupa aceea, in contuldumneavoastra se aduna punctele cadou. Cate unul pentru fiecare20lei cheltuiti, exceptand TVA sau costurile de livrare (sau pentru fiecare 24.8lei incluzand TVA). Punctele cadou nu sunt divizibile - daca veti cumpara produse in valoare de 82 de lei sau 89 de lei (preturi fara TVA) veti primi4 puncte cadou.

Cat valoreaza un punct cadou?
1 punct cadou = 1 leu.

Ce fac cu punctele cadou?
Le adunati si platiti comenzile ulterioare de pe Argintarie.ro (exceptand TVA si costuri de livrare). Daca nuva ajung sa achitati o comanda integral, veti putea diminua valoarea ei cu o suma egala cu cate puncte ati folosit. Punctele cadou nu expira. De ele puteti dispune la urmatoarea comanda.

Cum aflu cate puncte am?
Autentifica-te si in sectiunea Contul meu va fi scris, in partea de sus a paginii, numarul de puncte detinut. Totodatava vom comunica pe email totalul punctelor dupa fiecare comanda terminata pe Argintarie.ro

Pot aduna puncte cadou in numele meu avand factura pe numele firmei?
Categoric da. Avem clienti care comanda cadourile necesare firmei si cu punctele acumulate revin si platesc cadourile pentru cei dragi lor.

Cand expira punctele cadou?
Punctele cadou sunt modul nostru de a-ti aprecia fidelitatea. Ele sunt valabile timp de 2 ani de zile. In tot acest timp in poti profita de punctele cadou acumulate, pana la epuizarea acestora, indiferent de ocazia la care vrei sa oferi un cadou personalizat.

Ne rezervam dreptul de a nu acorda puncte cadou daca la comanda s-au aplicat discount-uri / promotii sau oferte.

Va multumim pentru intelegere!

Te afli aici: Bijuterii din argint - Argintarie.ro Puncte cadou

Copyright Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

I.I. Neagu Cornel Andrei este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 138917762595.
Solutionarea litigiilor si ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a II Neagu Andrei. din data de 1 iulie, si functioneaza dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro