Te afli aici: Bijuterii din argint - Argintarie.ro Satisfactie 100%

Satisfactie 100%

Garantam ca produsele comercializate de Argintarie.ro va vor satisface pe deplin.
 
Dovada acestui lucru este faptul ca puteti returna produsele cumparate oricand in maxim 10 zile lucratoare de la primirea lor conform Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.
 
Clientul este singurul care decide daca este pe deplin satisfacut de produsele achizitionate.
In caz contrar produsele cumparate se pot returna in ambalajul original (produsele returnate trebuie sa fie nedeteriorate, in conditii optime pentru a fi puse din nou in vanzare) in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Produsele se vor returna la sediul Argintarie.ro (Constanta) pe cheltuiala clientului, cu acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Atentie! Legislatia stipuleaza de asemenea urmatoarele: "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate" In acest temei, obiectele personalizate nu pot fi returnate deoarece nu pot fi repuse in vanzare! Pentru a evita orice nemultumiri vi se trimite in avans o macheta orientativa ce va sugereaza cum arata rezultatul final.

Daca satisfactia nu este deplina, va vom inlocui/schimba produsele cumparate sau va vom inapoia costul acestora in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Banii vor fi returnati prin transfer bancar in contul furnizat de client. Contul trebuie sa fie inregistrat pe numele care apare si pe factura. De asemenea, dupa acceptarea returului, daca plata initiala s-a efectuat prin card bancar, atunci rambursarea banilor se poate face tot prin card, in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
 
Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.
 
"Clientii" sau "consumatorii" sunt doar persoanele fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.
Te afli aici: Bijuterii din argint - Argintarie.ro Satisfactie 100%

Copyright Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

I.I. Neagu Cornel Andrei este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 138917762595.
Solutionarea litigiilor si ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a II Neagu Andrei. din data de 1 iulie, si functioneaza dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro