Cum alegi cerceii din argint care te avantajeaza?

Cerceii din argint sunt bijuterii care pot atrage toate privirile catre ochii si chipul tau, sunt accesorii care flateaza in adevaratul sens al cuvantului daca stii sa ii alegi. Aducand culoare si personalitate outfit-ului tau, cerceii din argint vor vorbi despre cat de bine te cunosti pe tine insati si cat de frumos stii sa iti pui in valoare calitatile. A alege cerceii din argint care te avantajeaza nu inseamna pur si simplu sa optezi pentru acea pereche de cercei care ti-a furat ochii. Sunt cateva mici secrete ce te vor ajuta sa alegi cerceii din argint care iti subliniaza cele mai frumoase trasaturi ale chipului si personalitatii tale.

Daca la inceputurile istoriei cerceilor din argint erau doar doua-trei modele cunoscute si adoptate de majoritatea femeilor, in timp lucrurile s-au schimbat radical. Femeile sunt atat de diferite, iar cerceii se aleg cel mai bine tinand cont de forma chipului astfel:

Cercei din argint pentru fata rotunda

O fata rotunda este… exact asa cum suna. Chipul are distanta dintre pometi aproximativ egala cu cea dintre frunte si barbie. Pentru fetele de forma rotunda iti recomandam sa alegi cercei din argint lungi, ei fiind cei mai in masura sa iti accentueze eleganta si feminitatea. Ia in considerare cerceii decorati cu pietre semipretioase sau cristale albe pentru ca ei iti vor satisface si setea de stralucire.

cercei lungi din argintcercei pentru fata rotundacercei lungicercei din argint lungi

Cercei din argint pentru fata ovala

In cazul fetei ovale linia care uneste imaginar cei doi pometi este ceva mai scurta decat cea care uneste fruntea de barbie. Daca ai o fizionomie de forma ovala, poti purta cu incredere foarte multe modele de cercei. Cerceii din argint usor atarnatori, care sunt lucrati cu pietre naturale ti se vor potrivi de minune. Poti incerca de asemenea cercei cu surub, cu design geometric, dar si cercei mai lungi in forma de lacrima sau candelabru.

cercei argint atarnatoricercei patrati negricerceicercei din argint cu pietre naturale

Cercei argint pentru fata de forma patrata

Fata patrata are si ea cateva trasaturi distinctive: linia maxilarului este usor mai evidenta, iar distanta de la pometi la frunte este aproximativ egala cu cea de la pometi la barbie. Fizionomia patrata va fi avantajata de cerceii din argint cu perle si pietre albe sau cei in monturi usor alungite, atarnatori sau mari si rotunzi (hoop). Cerceii al caror design imbina mai strident forme geometrice nu sunt insa recomandati. Nu uita de cerceii tip buton care iti vor fi potriviti pentru foarte multe ocazii sau momente ale zilei.

cercei din argint rotunzicercei tip butoncercei argint atarnatoricercei cu perle si pietre albe

Cercei pentru fata ingusta

Fata mica, ingusta capata feminitate daca o ajuti cu o pereche de cercei lungi, dar cu volum. Cerceii din argint cu marcasite din imaginea de mai jos iti sunt potriviti. Tine minte ca dimensiunile cerceilor trebuie sa balanseze cu cele ale fetei obtinand exact acel echilibru pe care iti doresti sa il afisezi.

cercei din argint cu marcasitecercei din argint cu pietrecercei pentru fizionomia ingustacercei cu ochiul lui shiva

Cercei pentru fizionomia in forma de inima

Daca pometii iti sunt bine evidentiati, fruntea iti este mai lata, iar barbia mica, atunci chipul are forma unei inimi si vei fi avantajata de cerceii candelabru, cerceii de forma ovala sau lacrima. Iti sunt recomandate in special modelele mai late la baza pentru ca ele iti vor face fruntea sa para mai ingusta, iar barbia usor mai lata, echilibrand astfel trasaturile fetei tale.

cercei candelabrucercei din argint cu demoncercei lacrimacercei din argint cu perle negre

Tags:

Comments are closed.

Cele mai recente bijuterii din argint

 

Copyright © Argintarie.ro. Toate drepturile rezervate.

SC Net Vision International SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr. 9696. ANPC
Argintarie.ro - Magazin online de bijuterii din argint este proprietate a NetVision International SRL si se desfasoara dupa urmatorul Regulament

Creat si dezvoltat de: Creative-Design.ro